Разкрийте мистерията и спечелете страхотни награди от "Призраци във Венеция"

Обичаният детектив Еркюл Поаро се завръща в кината на 15 септември.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 септември 2023

Фотография: Форум Филм България

Този септември не можем да се скрием от призраците си. 

Под вещото ръководство на наградения с "Оскар" Кенет Брана, иконичният детектив Еркюл Поаро се завръща на голям екран с Призраци във Венеция.

Призраци във Венеция

Призраци във Венеция

Романът на Агата Кристи - "Празникът на Вси светии" служи за вдъхновение на франчайза, посветен на най-великия детектив, след миналогодишния хит "Смърт край Нил" и "Убийство в Ориент експрес" от 2017-а.

Призраци във Венеция ни отвежда във Венеция след края на Втората световна война. Пенсиониран и живеещ в изгнание в най-бляскавия град по онова време, Поаро неохотно се оказва сред присъстващите на спиритичен сеанс в разпадащ се, обитаван от духове дворец. Когато един от гостите е убит, Поаро се озовава в центъра на зловещ свят на сенки и тайни със задачата да разкрие една от най-необикновените, заплетени и страховити мистерии в кариерата му – мистерия, която изглежда противоречи на непоклатимата му вяра в логиката и разума.

Освен като режисьор, Кенет Брана се завръща в главната рокля, а към него се присъединяват Мишел Йео, Тина Фей, Джейми Дорнан, Кели Райли, Ема Леърд, Рикардо Скамарчо, Камил Котин, Кайл Алън, Джуд Хил и Али Кан.

Призраци във Венеция

Няма как да не споделим това неповторимо преживяване, затова с приятелите ни от Форум Филм България подаряваме двоен кинобилет за филма и копие от романа "Призраци във Венеция" на издателство ЕРА.

За да се включите в играта, открийте тематичния пост в официалния ни Instagram акаунт, изпълнете условията под него до 17.09. включително и стискайте палци да изтеглим вас като победители след 10:00 ч. на следващия ден.

Призоваваме Призраци във Венеция - от петък, 15 септември, само в кината и IMAX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA