Истината за скандала между Megan Thee Stallion и Джъстин Тимбърлейк

Рап звездата говори разгорещено на певеца във видео, което моментално стана viral.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 септември 2023

Фотография: Profimedia

Видео, на което американската рапърка Megan Thee Stallion крещи на Джъстин Тимбърлейк зад кулисите на видео наградите на МTV, стана viral и всички се питат какво се случва между двамата. До момента нито един от изпълнителите не е коментирал, но се появиха свидетели, които обясняват ситуацията.

На кадрите се вижда как човек от екипа на Меган оправя косата й в бекстейджа, когато Тимбърлейк и негови колеги от NSYNC минават покрай нея. Тя започва разгорещено да му обяснява нещо, сочейки с пръст. Понеже не се чуват гласове, феновете веднага помислиха най-лошото. Още повече, че лицето на рапърката не изглежда хич добронамерено.

Свидетели на случката обаче обясняват, че скандал няма. И всъщност Джъстин и Джоуи Фатоун от момчешката са забелязани да се смеят на Megan Thee Stallion. "Той каза: "Много ми е приятно да се запознаем", а тя отгвори "Не, не, това не се брои, това не се брои. Трябва да се срещнем както трябва. Беше много сладко", казва присъствал на случката пред Variety.

Друг пък е категоричен, че "Мег обича Джъстин". "Тя казваше: "Не, не, не, никога преди не сме се срещали!" Това беше първата им среща и тя беше развълнувана," казва още източникът.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA