Актьорът Лив Шрайбър стана баща

Холивудската звезда сподели снимки на новороденото бебе и разкри името му.

Ася Иванова
Ася Иванова 14 септември 2023

Фотография: Profimedia

Страхотна новина за екранния актьора Лив Шрайбър. Звездата от сериала "Рей Донован" отново е станал баща.

55-годишната холивудска звезда и съпругата му Тейлър Нейсън станаха родители на момиченце. Лив сподели първите снимки на младата майка Тейлър и на дъщеря им, на която дори разкри името. Двойката е кръстила детето си Хейзъл Би.

"Толкова щастлив, че Хейзъл Би най-накрая е тук", написа той снимките в своя Instagram. "Тя се появи на бял свят рано сутринта на 27 август и оттогава всеки ден е мечта" и добави: "Мама и бебето са супер щастливи и здрави. Благодаря на всички за любовта и подкрепата."

Бебето е първо за Тейлър и трето за Лив. Актьорът има вече две деца: Кай, на 14 години, и Саша, на 15, които са от бившата му половинка Наоми Уотс.

Лив Шрайбър и Тейлър Нейсен

Шрайбър и Нейсън, която е бивша Мис Южна Дакота, са заедно от 2017 г., след като актьорът се раздели с Уотс. Двамата предпочитат да държат личния си живот далеч от любопитните очи, но понякога се отпускат и разкриват някой и друг детайл от живота си. Лив нееднократно е споделял, че с настоящата му съпруга и бившата са в предкрасни отношения и дори са се събирали многократно по различни поводи. Самата Наоми Уотс пък казва, че са истинско "модерно семейство".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA