Тейлър Суифт има нов мъж до себе си

Певицата присъства на мача на Травис Келси с неговата майка.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 септември 2023

Тейлър Суифт явно отново е на крилете на любовта и не се притеснява да го покаже на целия свят. Новият мъж на певицата е звездата на американския футбол Травис Келси. 

33-годишният защитник на Канзас Сити Чийфс наскоро сподели, че се е опитал да се срещне с Тейлър в бекстейджа на един от концертите й, за да й даде телефона си, но безуспешно. "Тя явно не искаше да вижда никого или поне не желаеше да се срещне с мен, така че аз го приех лично. Бях разочарован, но ми обясниха, че тя не говори преди и след шоуто, за да пази гласа си за 44-те песни, които изпълнява. Натъжих се, че не можах да й дам една от гривните, които бях подготвил за нея," сподели той през юли.

Е, явно е успял да се срещне с нея, тъй като двамата вече излизат заедно. И не само това. През уикенда Тейлър присъства на футболния мач на Травис в компанията на неговата майка Дона. А след мача, новата звезда двойка е забелязана да напуска заедно стадиона. И един от феновете им не пропсна да заснеме това. От кадрите се вижда, че Тейлър и Травис не се държат за ръце, но вървят много близко един до друг. А накрая си тръгват с неговия кабриолет.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA