Адел отново предизвика спекулациите, че е омъжена

Певицата разкри, че вече е "съпруга"

Ася Иванова
Ася Иванова 25 септември 2023

Фотография: Profimedia

Адел за пореден път провокира спекулациите, че с нейната половинка Рич Пол са се оженили.

За щастие на своите почитатели, по време на концертите си Адел има навика да слиза в публиката и да говори с нея. И понякога прави доста интересни разкрития. На една от последните си изяви в Лас Вегас този уикенд, 35-годишната певица се впусна в разговор с един от феновете си на тема спорт. (Логично, все пак мъжът до нея е един от най-известните спортни агенти в Националната баскетболна асоциация). Тя бе попитана до каква степен харесва американския футбол и тогава Адел призна, че не се представя добре в ролята си на футболна "съпруга". "Не съм най-добрата съпруга, когато става дума за футбол", отговори тя.

Адел и Рич Пол

Изказването на певицата за това, че вече е "съпруга", идват дни след като нарече Рич свой съпруг по време на друг свой концерт. "Не мога да се омъжа за теб. Сериозна съм. Дори съпругът ми е тук тази вечер", заяви тогава тя на предложението за брак на почитател. 

Слухове за годеж се появиха още през миналата година, когато огромен годежен пръстен започна да краси безименния пръст на лявата ръка на Адел. Тогава тя отрече да има нещо ярно, но не скри желанието си да се омъжи за Рич и да имат общо дете. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA