Венсан Касел с ново гадже - копие на екс съпругата му

Френският актьор отново е влюбен в модел.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 септември 2023

Фотография: Profimedia; Instagram

Доскоро Венсан Касел се радваше на свободата си, но ето, че отново е в отбора на отвързаните мъже. Френският актьор има нова жена до себе си и тя е копие на бившата му съпруга. Не, не Моника Белучи, а Тина Кунаки.

Той е започнал афера с друга бразилска красавица - модела Нара Баптиста. А съвсем наскоро самата тя сподели на стори кадър с Венсан, с който потвърди слуховете, че двамата са заедно. На снимката той стои на верандата с телефон в ръце. Двамата си споделят и видеоклипове, от които става видно, че са заедно в Рио де Жанейро.

Венсан Касел и Нара Баптиста

Към момента няма официално потвърждение от двамата, но в социалните мрежи изглеждат доста близки. Или поне това предполагат емоджитата със сърца, които посвещават един на друг. Освен това и бразилската красавица споделя поредица от селфита, придружени с надпис "Твоя", на които Касел отговаря на португалски: "Твой". Двамата дори се появяват заедно на събитие, където са занети докато се забавляват на парти един до друг.

Венсан Касел се раздели с втората си съпруга - Тина Кунаки през април. Двамата бяха заедно в продължение на 5 години и имат една дъщеря. Според запознати, френският актьор е сложил край на отношенията им, след като е разбрал, че бразилката му е изневерила. Той дори изтри всиките им общи снимки в социалните медии, с което сякаш потвърди слуховете за причината за раздялата им. Преди това Касел беше женен за Моника Белучи, от която има още две дъщери.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA