Мария Илиева с изненада на националното си турне

Певицата стартира своята обиколка на 2 октомври във Видин и ще приключи в София на 6 декември.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 септември 2023

Фотография: Stereo Room

Поп дивата Мария Илиева има специална изненада за своята публика в началото на своето национално турне, което започва от Видин на 2 октомври.

На сцената ще се качи Габриела Колева – GABÓ, която ще открие концертите във Видин, Монтана и Враца. Талантливата изпълнителка е участничка в 8-ми сезон на "Гласът на България", а в настоящия юбилеен 10-ти Мария Илиева заема един от треньорските столове. 

Драматичните театри на трите града са почти напълно разпродадени и ограничено количество билети все още могат да се закупят от Epaygo.bg, grabo.bg, всички каси на EasyPay в страната и на касите на театрите. Децата до 12-годишна възраст без отделно място ще могат да влизат без билет в залите.

Мария Илиева

С голям бенд, тонове техника и много вдъхновение Мария Илиева е готова вече за старта на едно от най-вълнуващите приключения в кариерата й. Тя ще обиколи общо 13 български града, като грандиозния финал ще бъде на 6 декември. 

Музикантите, които ще си пратнират с Мария, са някои от емблематичните имена на българската музикална сцена - Георги Янев – китара, Васил Вутев – барабани, Мартин Денев – клавишни, Мартин Ташев – тромпет, Владислав Мичев – тромбон и синтезатор, Емилио Мархолев – бас, трио Тринити – вокали.

Мария Илиева е подготвила за своите заклети фенове още една зиненада - за пръв път те ще могат да се насладят на избрани моменти зад кулисите на турнето – от пътуването, репетициите, дори гримьорните чрез специални видеа в официалните профили на певицата във Facebook и Instagram.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA