Ще се помирят ли принц Хари и крал Чарлз III?

Няма да повярвате кой ще трябва да се намеси, за да сдобри баща и син.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Всички на Острова се чудят дали принц Хари и баща му - крал Чарлз III, най-сетне ще си стиснат ръцете и ще се помирят. И изглежда това ще се случи съвсем скоро.

След издаването на скандалната книга "Резервният", отношенията на принца със семейството му се влошиха сериозно и той не говори с почти никого. Сега обаче това може да се промени. Кралят е готов да прости на малкия си син.

Принц Хари и принц Уилям

"В крайна сметка кралят има не само лична, но и стратегическа нужда най-накрая да разреши този проблем", разкрива бивш служител на двореца пред The Daily Beast. "Недопустимо е крал, който е национален символ на единството, да бъде в толкова лоши отношения със сина си," казва още той и допълва, че Камила ще трябва да се намеси, за да помири двамата. 

Принц Хари, принц Уилям и крал Чарлз III

"Разделението между държавата и семейството е свещено, така че Камила ще играе решаваща роля във всичко това. Тя е единствената, която може да посъветва краля и единствената, която той ще слуша. Тя е прагматик и съм сигурен, че разбира колко е важно да се сложи край на тази сага", категоричен е източникът. Той обаче не смята, че Хари и брат му Уилям ще успеят да преглътнат всичко изказано до момента и отношенията им щр продължат да бъдат обтегнати.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA