Джошуа Джаксън се развежда със съпругата си

Джоди Търнър-Смит е подала молба за развод след 4 години брак.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Актьорът Джошуа Джаксън и съпругата му Джоди Търнър-Смит шокираха всички с новината, че се развеждат.

Двойката до последно изглеждаше, че се разбира перфектно и демонстрира страхотни отношенията на червения килим. Изглежда зад колисите нещата стоят съвсем различно и актрисата е подала документи за развод.

Според документите, подадени в Лос Анджелис, Джоди е посочила традиционните "непреодолими различия" като причина за раздялата. Тя иска съвместно попечителство над 3-годишната им дъщеря. Документите също така посочват 13 септември като дата на раздялата на двойката, която бе женена в продължение на 4 години. 

Джошуа Джаксън с дъщеря му

През март 45-годишният Джошуа сподели, че двамата са се фокусирали предимно към домашния уют и отглеждането на детето. "Най-изненадващото е, че е всичко е много по-домашно, отколкото изглежда отвън", споделя звездата от "Д-р Смърт". "У дома всичко е ориентирано към бебето и към семейството. Доста е хубаво, честно казано. Това да имаме дете заедно е вълшебно," добавя актьорът.

От своя страна Джоди споделя за моментите, когато се е чувствала най-уязвима. И това са дните от началото на тяхната връзка. "Когато се появих на сцената, бях тайно омъжена и бях тайно бременна", казва тя пред Bustle в края на 2022 г. "И това беше история за хората. Мисля, че до голяма степен беше интересно, защото бях омъжена за бял мъж. Бях омъжена за бял човек, който беше в очите на обществеността от десетилетия и беше човек, за когото таблоидите обичат да говорят. Искам да кажа, че това буквално беше времето, в което бях най-уязвима", спомня си тя.

Джоди Търнър-Смит и Джошуа Джаксън

"Не искам да бъда знаменитост, която се оплаква от обществото, което ме поддържа богата. Но реалността е, че има моменти, с които ми е много трудно да се справя." Както тя още споделя: "Мисля, че най-важното е, че приема бодлите, които идват с розата. Приемам ги за себе си. Но не ги приемам за дъщеря си."

И явно този момент в отношенията на двойката се е оказал решаващ за тяхното бъдеще.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA