Граймс съди Илън Мъск за попечителство

Двойката има три деца, родени в рамките на последните три години.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 октомври 2023

Броени дни след като стана ясно, че Граймс и Илън Мъск тайно са станали родители на трето дете, певицата подаде молба за пълно попечителство над наследниците им.

Първото дете на двойката е 3-годишен син с причудливото име X Æ A-Xii, с прякор "X", 20-месечна дъщеря на име Екса Дарк Сидерел, с прякор "Y" и още едно момче с име Тау Техно Механикус или накратко Тау. Неговата възраст не е известна. Интересен факт е, че двойката е разделена от март 2022 г.

Новината за третото им дете изненада света, след като излезе рецензията за нова автобиография на Мъск в "New York Times". Това се случва почти едновременно с факта, че Граймс се оплака, че не й дават да вижда децата си. Тя помоли публично Мъск и майката на двама от другите му наследници - Шивон, с публикацията: "Кажете на Шивон да ме отблокира и кажете на Илон да ми позволи да видя сина си или моля, отговорете на моя адвокат." По-късно обаче тя бе изтрита от социалните медии. Именно това съобщение подсказва и причината, заради която Граймс решава да се боди в съда за пълното попечителство над децата й с Мъск.

И все пак, става ясно, че певицата е в сложни отношения с Шивон, която роди тайно близнаци на Мъск, докато той бе в очакване на дъщеря от Граймс. Това противоречи на споделеното по-рано от изпълнителката. "Най-накрая говорих надълго и нашироко с Шивон, което отдавна трябваше да направя. Това не беше нейна грешка, моля, не й се сърдете! Ние много се уважаваме и сме развълнувани да станем приятелки и децата ни да растат заедно." Е, явно отношенията им не са такива, макар в момента и двете да се борят за правата над децата си от Мъск.

От своя страна, технологичният милиардер има общо 11 деца. Първата му съпруга Джъстин Уилсън, с която се развежда през 2008 г., ражда общо шест деца. Най-големият им син Невада, трагично умира, когато е едва на 10 седмици. След това се раждат близнаците Грифин и Ксавие Александър (който впоследствие сменя пола си и вече е Вивиан) и тризнаците Кай, Деймиън и Сакс, които са родени през 2006 г. Наскоро става ясно, че Мъск тайно е станал баща на още едни близнаци, син Страйдър и дъщеря Азур, от изпълнителната му директорка - Шивон Зилис. Те се появяват на бял свят през ноември 2021 г., само седмици преди да се роди дъщеря му от Граймс.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA