Селена Гомес отговори на слуховете за вражда с Дуа Липа

В интервю лолитката споделя какви са отношенията й с друга известна певица. Коя е тя?

Ася Иванова
Ася Иванова 04 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Месеци наред се носят слуховете, че между Селена Гомес и Дуа Липа има вражда и бяхме любопитни да чуем версията на двете.

Клюката тръгна, след като през лятото Селена спря да следва своята колежка в Instagram. Днес Гомес моли хората да се успокоят и да спрат със спекулациите. "Стана случайно," заявява днес 31-годишната певица в свое интервю. "Тъкмо разчиствах своя Instagram. Тогава някой ми се обади и каза: "Какво стана с Дуа?!"

И въпреки че официалното изказване на Селена идва месеци след тази случка, през това време тя положи усилия да покаже, че между двете всичко е наред и дори показа подкрепата си към Липа. Тя сподели публикация, в която е с тоалет от колаборацията на Дуа с Versace - "Levitating", включващ черна рокля, покрита с бели точки и цветни пеперуди. "Малък момент на Versace/Dua", пише под кадъра Гомес.

Дуа Липа

Това обаче не е единственият слух за проблеми в отношенията й с колежки, който Селена трябваше да коментира. През август, тя и Майли Сайръс пуснаха едновременно новите си парчета - "Single Soon" и "Used To Be Young". Това, разбира се, веднага провокира мнозина да се запитат дали е случайно или двете го правят нарочно. Гомес обаче побърза да разсее съмненията, като сподели, че двете са приятелки от деца и е много развълнувана да види и двата клипа. Тя дпори се пошегува със ситуацията, споделяйки видео на двете от дните им в Дисни, на който са още деца и се дуелират по време на телетон.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA