Виктория Бекъм проговори за аферата на Дейвид

Двойката в по-откровена от всякога пред камерите за документалния филм "Бекъм" на Netflix.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Преди цели две десетилетия медиите на Острова гръмнаха с новината, че Дейвид Бекъм има връзка с личната си асистентка Ребека Лус. И той, и съпругата му Виктория запазиха мълчание, а това предизвика спекулациите, че отношенията им са в криза, че аферите му продължават и те се преструват, че са щастливо семейство, само за пред камерите.

Най-сетне двойката наруши мълчанието. Това се случва пред камерите за документалната лента "Бекъм" на Netflix, която разказва за живота на футболиста. Там Виктория признава, че това е бил един от най-трудните моменти в живота й и тя е била бясна на съпруга си. 

"Това беше най-трудният момент в живота ми. Имах чувството, че целият свят е срещу мен и семейството ми. Нещо повече, ние с Дейвид бяхме един срещу друг. И преди да отидем в Мадрид е имало случаи, в които да усещам, че сме сами срещу всички. В Испания имах чувството, че нямам неговата подкрепа. Сякаш бяхме аз срещу него. Не мога да ви опиша колко ми беше тежко и как това ми повлия. Беше истински кошмар", признава 49-годишната дизайнерка. "Всички обичат скандалите и им се наслаждават, докато самите не попаднат в такава ситуация. Никак не е смешно, когато ти си главният герой на цирка. Напълно съм откровена, тогава бях бясна на Дейвид. Никога през живота си не съм била толкова нещастна", допълва Виктория.

Самият Дейвид също коментира случая. "Излязоха някои ужасни публикации. Това беше първият път, в който семейството ни с Виктория беше поставено под подобен натиск. Всяка сутрин, когато се събудех, чувствах, че с нея нещо не е наред и нямаше какво да направя. Имах усещането, че двамата се губим един за друг. Въобще не знам как успяхме да преминем през всичко това", заявява той.

"Виктория е всичко за мен. Много ме болеше да я гледам наранена. Трябваше да се борим за нашето семейство. Това, което имаме, си заслужаваше борбата. Личният ни живот постоянно се коментираше. Имаше дни, в които се чудех как да отида на тренировка и да изляза на терена, правейки се, че нищо не се е случило. Всеки ден бях психически сринат", допълва Бекъм.

Така и не става ясно дали в клюките има нещо вярно. Двойката обаче загърбва миналото и с днешна дата са по-щастливи от всякога. Двамата за пореден път показаха на света, че нищо не може да застане между тях и се появиха заедно на премиерата на лентата в Лондон. Заедно с тях бяха всичките им деца, както и техните половинки. Те се появяват и в документалната поредица, където споделят за отношенията на звездното семейство и за всички клюки околко тях.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA