Лейди Гага отговори на слуховете, че се е разделила с приятеля си

Ето какво направи певицата:

Ася Иванова
Ася Иванова 10 октомври 2023

Фотография: Profimedia; Instagram/@LadyGaga

Вечно провокативната Лейди Гага обича да шокира света, но... само в работен план. Тя предпочита да държи личния си живот далеч от полезрението на медиите и у дома държи на уюта и спокойствието. Затова и не шуми около любовния си живот.

Тя доста рядко споделя кадри с любимия си човек и именно затова в последните месеци упорито се говори, че е сама. Това провокира певицата да опровергае слуховете и сподели кадър, с който затвори устите на всички. Снимката е доказателство, че раздялата й с Майкъл Полански е само във въображението на недоброжелателите й.

Лейди Гага и Майкъл Полански

Двамата дори се появиха на няколко пъти заедно в Лас Вегас и бяха видяни от всички. Всъщност дуото подкрепи свои колеги, появявайки се на техните концерти. Те присъстваха на шоуто на Кейти Пери в Лас Вегас на 6 октомври. Само два дни по-късно отново се насладиха на музиката, като този път присъстваха на концерта на U2 в новия Las Vegas Sphere. 

За връзката на Гага и технологичният магнат стана ясно в началото на 2020 г. Тогава певицата сподели кадър с коментар под него: "Влюбена съм като глупачка". И вече няколко пъти тя демонстрира любовта си към него. На рождения си ден, блондинката се похвали с огромния букет, който Майкъл й е подарил. "Обичам те, скъпи. Нямам търпение да съм у дома с теб и нашите кучета. Това е всичко, от което имам нужда", пише Лейди Гага под снимката. В редките пъти, в които е коментрала връзката си пред медиите, изпълнителката споделя, че той е "любовта на живота ми". След като губи кучетата си обаче, тя решава да запази голяма част от живота си личен, докато се фокусира върху творчеството си.

Лейди Гага и Майкъл Полански

"Може да не споделям толкова много от себе си онлайн, колкото преди, но се надявам да разберете, че това време за мен е изключително лечебно и презареждащо за сърцето, ума, тялото и творчеството ми - да творя и да имам личен живот, който е само за мен."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA