След "Барби", Марго Роби и Райън Гослинг отново заедно на екран

Двойката ще снима продължанието на "Бандата на Оушън".

Ася Иванова
Ася Иванова 11 октомври 2023

Фотография: Profimedia; Warner Bros.

След постигането на грандиозен успех в ролите на Барби и Кен в лентата за най-популярната кукла, Марго Роби и Райън Гослинг отново ще застанат рамо до рамо на големия екран.

Двамата ще участват в предистория на Ocean’s 11. "Наистина не мога да кажа много", каза продуцентът на предисторията Джоузи Макнамара пред Games Radar. "Просто се опитваме да се справим правилно с франчайза. Вълнувам се какво ще изпитат хората, когато е готов."

Това ще отбележи първия проект във франчайза след филма от 2018 г. Ocean's 8, в който взеха участие Сандра Бълок, Кейт Бланшет и Риана. Предисторията ще се случи в Монте Карло през 1962 г. и ще бъде повече от "бляскава", както се изразяват от Vulture.

Марго Роби и Райън Гослинг

Но продуцентът се надява Марго и Райън да продължат да снимат филми заедно. "Те са чудесни заедно", казва Джоузи. "Колкото повече проекти можем да ги накараме да направят, ще бъде невероятно."

Филмът от 2001 г. за бандата на Оушън разказва историята на едни от най-големите обири на казино и включва звезден актьорски състав, включително Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Мат Деймън и Брад Пит. След оригиналния филм имаше две продължения, Ocean's 12 и Ocean's 13, преди изцяло женския спиноф - Ocean's 8.

Въпреки че и най-новият филм ще продължи темата за големите обири, Джей бърза да отбележи: "Това е много любовна история." "Гран при на Монако е фонът, има голям известен корабен магнат, който притежава яхта.  Исках да е старомодно. Марго ми го поднесе като старомодно епично любовно приключение, маскирано като обир," казва още той.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA