И бащата на Майли Сайръс се ожени

Вижте снимки от красивата церемония.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Малко след като майката на Майли Сайръс се омъжи за Доминик Пърсел, и баща й мина под венчилото.

Били Рей Сайръс е сключил брак със своята годеница Firerose на "красива и щастлива" церемония. Това се случва близо година след като двамата разкриха, че са се сгодили.

Двойката разкри, че се е оженила на интимна сватбена церемония. "10/10/23 винаги ще бъде красивият, радостен ден, в който нашите две души се обединиха като една в свещен брак. Това беше най-съвършеният, ефирен празник на любовта, който бихме могли някога да си представим," споделя двойката в специална публикация в Instagram, с която споделят радостта си от своя сватбен ден.

За двойката, която е заедно от 2021 година, церемонията не беше нищо повече от сбъдната мечта. "За двама ни да чуем проповедника да казва "Били Рей и Firerose Сайръс… Обявявам ви за съпруг и съпруга. Това беше свещеният момент, в който започна нашата нова вечност. Да живее любовта!", пише още двойката.

Те не пропускат да споделят и няколко кадъра от този прекрасен момент. Новата госпожа Сайръс е облечена в бяла бяла рокля с дълги ръкави с флорални детайли и подходящ воал. Що се отнася до Били, е избрал класически черен смокинг, с бутониера, която пасва на букета на булката.

Майли Сайръс с родителите си

Били Рей и майката на трите му деца - Тиш, се разведоха преди повече от една година. В съдебните документи обаче е отбелязано, че двамата не живеят заедно от февруари 2020 г. Музикантът не страда дълго и откри любовта в лицето на новата си половинка. Двамата започват да си сътрудничат в музикален план, а работата постепенно започва да прераства в нещо много повече. "Когато започнахме да споделяме музиката, тя просто еволюира в нещо повече, като музикални сродни души. Това е щастлива, чиста любов за мен, която не мислех, че може да съществува", сподели той пред People миналата година. Не след дълго той задава съдбовния въпрос, а Firerose веднага се съгласява да се оженят.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA