Шер отговори на обвиненията за отвличане на сина й

Певицата заяви, че сина й има проблем с наркотиците.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Шер най-сетне отговори на обвиненията, че е наела мъже да отвлекат сина й Илайджа Блу Олман.

Миналия месец стана ясно, че снахата на певицата я обвинява, че е наела четирима мъже, за да отвлекат 47-годишния й съпруг от хотелска стая в Ню Йорк. Това се случило през ноември 2022 г., когато двойката се опитвала да спаси брака си.

Твърдението на отчуждената съпруга на Илайджа, Марианджела Кинг, е записано в документите за развод, които тя подаде миналия декември. А съвсем наскоро те излязоха на бял свят. Тя още твърди, че Илайджа е заявил, че "един от четиримата мъже, които са нахлули", е нает от Шер, която е загрижена за благосъстоянието му. "В момента не знам какво е състоянието на съпруга ми или къде се намира. Много съм загрижена и притеснена за него", казва Мари в документите. "Разбирам усилията на семейството му да се увери, че е добре, и искам най-доброто за моя съпруг."

Шер със сина си Илайджа

В същите документи Мари твърди, че Шер я е помолила да напусне дома им с Илайджа, когато той е бил настанен в рехабилитация миналия август. Тя не само не знаела къде е настанен той, но и не й позволили да вземе нещо от вещите си.

Сега Шер съвсем открито говори по случая, като категорично отрича да има пръст в отвличането на сина си. 77-годишната икона заявява, че "този слух не е верен". Тя потвърждава, че всичко това е свързано с проблемите на сина й с наркотиците.

Шер със сина си Илайджа

"Аз съм майка. Това е моята работа - по един или друг начин да се опитам да помогна на децата си. Вие правите всичко за децата си. Винаги, когато можете да им помогнете, просто го правите, защото това е да си майка. Но това е радост, дори когато сърцето те боли. И преди всичко, когато мислиш за децата си, просто се усмихваш и ги обичаш, и се опитваш да бъдеш до тях. Просто продължавам да опитвам", казва Шер.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA