Даян Крюгер показа дъщеря си

Актрисата сподели умиляващ клип на малката Нова с баща й.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Актьорското семейство на Даян Крюгер и Норман Рийдъс е изключително потайно що се отнася до личния им живот. Двойката има 4-годишна дъщеря, но почти не я показват в социалните медии.

Затова и феновете останаха изключително изненадани да видят, че актрисата споделя видео с малката Нова. На клипа тя е заснела момиченцето и баща й, които са се отправили на нощна разходка, след като са посетили местната пожарна в Ню Йорк.

Нова очевидно е като всяко малко дете, което се вълнува изключително много при срещата с пожарникари и бе пристигнала със собствената си пожарникарска каска, в опит да ги впечатли. Явно и родителите са останали доволни от тази среща, тъй като на видеото се вижда как гордият татко Норман нежно потупва малкото момиче по рамото, докато вървят един до друг. След това Нова протяга ръце, за да хване ръката на баща си, докато продължават заедно по тротоара.

В един момент от сладкия клип актьорът се обръща с лице към камерата, отбелязвайки: "Най-добрата работа досега".

"Благодаря ви за всичко, което правите и особено за това, че направихте вечерта на Нова," пише Крюгер под публикацията.

Разбира се, двойката отново се погрижи лицето на дъщеря им да не се вижда от камерата. Те неведнъж са споделяли, че техен основен приоритет е да зачитат поверителността на детето си и да я държат далеч от светлината на прожекторите. Те дори чакаха три години, за да разкрият името на своята дъщеря. "Първо и преди всичко, това е безопасността", казва актрисата пред сп. People през 2019 г. "Имаме империя The Walking Dead, която има много много интензивно фенство, което идва с нея."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA