Срещнете "Убийците на цветната луна" и спечелете награди

Шедьовърът на Мартин Скорсезе превзема кината на 20 октомври.

Ася Иванова
Ася Иванова 18 октомври 2023

Фотография: Форум Филм България

Месецът на мистериите обещава много киноприключения, но ние се вълнуваме особено силно за срещата с Убийците на цветната луна.

На 20 октомври Скорсезе отново ще докаже недостижимото си величие с може би най-амбициозния си и безкомпромисен проект до момента, в който рамо до рамо застават Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро. Компания пък им прави невероятната Лили Гладстоун, която критиката с право вече определи като "душата на филма".

Killers_of_the_Flower_Moon

Лентата ни отвежда в 20-те години на ХХ век в Оклахома, проследявайки племето осейдж и огромното петролно богатство, превърнало хората му в най-богатите на света. Благополучието привлича бели пришълци, които манипулират, изнудват и крадат всичко, до което могат да се домогнат, преди да прибегнат и до хладнокръвни убийства. В центъра на цялата петролна треска е връзката на Ърнест Бъркхарт (Ди Каприо) и индианката Моли Кайл (Гладстоун), която отразява най-добрите и най-лошите страни на хората и техните взаимоотношения.

Killers_of_the_Flower_Moon

Killers_of_the_Flower_Moon

В ролите ще видим Джеси Племънс, Брендън Фрейзър, Кара Джейд Майерс и други, а филмът е по сценарий на Ерик Рот и Мартин Скорсезе, базиран на бестселъра на Дейвид Гран.

Killers_of_the_Flower_Moon

Точно него ще подарим на един от вас заедно с приятелите ни от Форум Филм България.

За да се включите в играта, открийте тематичния пост в нашия официален Instagram акаунт, изпълнете условията до 20 октомври включително и стискайте палци да изтеглим вас като победител след 10:00 ч. на следващия ден.

Срещаме се с Убийците на цветната луна - от 20 октомври, само в кината и IMAX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA