Адел разкри, че имала проблем с алкохола

Поп дивата спряла да пие преди месеци.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Поп иконата Адел разкри, че вече не пие алкохол. А причината? Причината е, че е имала проблем със спиртните напитки.

35-годишната звезда разкри пред феновете си по време на концерта си в Лас Вегас, че е спряла да пие преди повече от три месеца. "Спрях да пия преди около три месеца и половина", каза Адел в шоуто си "Уикенди с Адел". 

Тя добави, че е "скучно" да спреш да пиеш, но е пила твърде много, когато е била по-млада. "Искам да кажа, че буквално бях граничен алкохолик през голяма част от 20-те си години", разкри Адел. "Но много ми липсва."

Адел

И това не е единственото, което е зачеркнала от ежедневието си. Певицата сподели, че вече не пие и кофеинови напитки. "Така че се наслаждавайте на киселото си уиски. Много, много ревнувам", заяви певицата на свой фен, когато той сподели, че е пил цял ден, преди да отиде на шоуто.

По-рано тя бе споделила, че е спряла алкохола след развода си с бившия си съпруг Саймън Конеки и след смъртта на баща си Марк Еванс, които умира от рак на червата през 2021 г. "Това е един страхотен начин наистина да опознаеш себе си, е просто да пиеш вода и да си трезвен като нищо", казва Адел по време на специалното й интервю с Опра Уинфри за CBS.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA