Гуинет Полтроу напуска Холивуд

Актрисата планира да продаде компанията си Goop.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Холивудската звезда Гуинет Полтроу е готова да заживее обикновен живот, далеч от очите на обществеността.

Носителката на "Оскар" сподели, че това ще се случи в следващите години. Актрисата първо възнамерява да продаде уелнес империята си Goop си след това да се оттегли от светлината на прожекторите. "Все още не сме готови да продаваме. Имам нужда от още няколко години", отбелязва тя пред Bustle. Гуинет е категорична, че идеалният момент да се оттегли, е навръх 55-тия й рожден ден през 2027 г. "Буквално ще изчезна от обществения живот. Никой никога повече няма да ме види," категорична е Полтроу.

Гуинет Полтроу и Брад Фалчук

Тя признава, че въобще не се радва от статута си на знаменитост. Това, което й носи истинско удовлетворение, е "създаване, сътрудничество, завладяване на нови идеи, иновации, мислене за бъдещето, стратегия, визия." Гуинет споделя, че парите също не я блазнят. И макар компанията й да бе оценена на 250 милиона долара през 2018 г., тя няма нужда от тези пари.

"Никога не бих могла да бъда привлечена от наистина богатия човек", казва актрисата, която е омъжена за продуцента Брад Фалчук. "Винаги съм правила независими филми. Парите никога не са били моето нещо. Те никога не са били моят двигател."

Гуинет Полтроу със сина си Моузес

И в момента, холивудската звезда се интересува повече от семейството си, отколкото от кариерата. Тя се е съсредоточила върху това да помогне на 17-годишния си син Моузес Мартин и доведения си син Броуди Фалчук да се ориентират в последната година на гимназията и да кандидатстват в колежи, което тя нарича "работа на пълен работен ден сама по себе си".

Гуинет Полтроу с дъщеря си Епъл

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA