"Приятели" с първо изявление след смъртта на Матю Пери

Издаваме още подробности около трагичния случай.

Ася Иванова
Ася Иванова 31 октомври 2023

Фотография: Profimedia

В събота света бе опустушен от загубата на любимия Матю Пери. След новината за неговата смърт, всички очакваха изялението на неговите най-близки колеги и приятели от сериала "Приятели". Ето, че най-сетне то дойде.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк пуснаха съвместно изявление.

"Всички сме толкова опустошени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от партньори в сериала. Ние сме семейство. Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да поскърбим и да обработим тази необозрима загуба. С времето ще кажем повече, както и когато можем. Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по целия свят", заявиха те.

Приятели

 Междувременно излязоха наяве още подробности за смъртта на Пери. Той е открит мъртъв при пристигането на парамедиците и те само са констатирали смъртта. Той е открит от случаен минувач, а не от асистента си, както бяха първоначалните данни. Не са открити следи от насилие, съдебния лекар на окръг Лос Анджелис отлага официалното си становище след първоначалната му аутопсия, като определя резултатите за неубедителни. Официално изявление ще има, когато излезе и токсикологичния доклад. Поискано е допълнително разследване на причината за смъртта на Пери.

Матю Пери, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк Приятели

Засега е известно, че в дома на актьора са открити редица лекарства. В дома му е имало антидепресанти, лекарства против тревожност и лекарство за ХОББ (хронична обструктивна белодробна болест) - медиканет, които се изпозлва от хора, страдащи от хроничен бронхит. Нещо, типично за пушачите, какъвто е и Пери.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA