Хари Стайлс е най-богатата звезда под 30

В класацията влиза и член на семейство Бекъм. Кой е той?

Ася Иванова
Ася Иванова 02 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Хари Стайлс бе обявен за най-богатата млада звезда под 30 години във Великобритания. Неговото състояние е оценено на 175 млн. паунда.

Изпълнителят за втори път заема първото място, благодарение на успешното си турне "Love On", с което спечели 508 млн. паунда. Освен като изпълнител, Стайлс има и успешна филмова кариера, както и се изявява като модел. Той има договор за пет филма с Marvel, лице е на Gucci и има собствена козметична серия за грижа за кожата - Pleasing.

Дуа Липа

Второто място в класацията за най-богата млада звезда под 30 се заема от Дуа Липа. Тя има състояние от 82,5 млн. паунда, благодарение на музиката, на своя колекция дрехи в колаборация с Versace, както и озвучаването на филма "Барби". 

Трето е колегата на Хари Стайлс, в който бяха заедно в One Direction - Найл Хоран. Неговите приходи са оценени на 60,4 млн. Той е следван от бившите си колеги от бой бандата - Лиъм Пейн с 49,4 млн. и Зейн Малик с 38,5.

Класацията продължава с изпълнителя Stormzy, който е с 32,3 млн. паунда, актьорът Том Холанд, който е с 20,6 млн. и Мили Боби Браун с 20 млн.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц

В категорията за звездите, известни заради техните родители, първото място заема Бруклин Бекъм с 10 млн. паунда. Наскоро той сключи договори с "Tiffany & Co", "Pepe Jeans" и растителното мляко "Silk". Освен това се изявява и като готвач. Източници, близки до него казват, че той печели пари и от гледанията в "YouTube", които трупа заради готварските си видеоклипове

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA