Ето я дъщерята на Кейти Пери и Орландо Блум!

3-годишната Дейзи Доув открадна шоуто на майка си в Лас Вегас.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Кейти Пери имаше много специален гост сред публиката на последната вечер на нейното резидентско шоу в Лас Вегас, наречено Play. Това бе нейната дъщеря Дейзи, която за първи път се появява на публично място.

39-годишната певица изнесе последния си концерт на тази сцена, която бе нейн професионален дом в последните две години. По време на шоуто Кейто отдели малко време, за да поздрави семейството си - 3-годишната й дъщеря Дейзи и половинката й, актьорът Орландо Блум, които бяха в публиката. "Дейзи, обичам те толкова много", извика Пери от сцената. "Ти си моят най-добър приятел. Толкова се радвам, че си тук." А малката красавица бе заснета от камера, която показа, че 3-годишната Дейзи е облечена в сладка рокля на червени и бели точки, а на главата си има чифт розови слушалки, които да изолират силния шум.

Кейти благодари на семейството си за подкрепата. "На моя партньор Орландо за подкрепата и за това, че е невероятен баща. Обичам те," сподели певицатаи добави: "Създадох това шоу след раждането на дъщеря ми, Дейзи Доув. Когато я срещнах, сякаш цялата любов, която някога съм търсила, най-накрая се появи. Тя ме направи цяла и ме излекува. Тя ми показа как да живея отново. Така че това шоу е за вътрешното дете у всекиедин от нас и за надеждата, че може би, ако можехме всички да видим живота през очите на дете, щяхме да сме свободни."

Кейти Пери и Орландо Блум

Малката Дейзи Доув се появи на бял свят през август 2020 г. Момиченцето е първото дете на Кейти и второ за Орландо, който има 12-годишно момче - Флин, от бившата си съпруга Миранда Кер.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA