Дженифър Анистън за Матю Пери: Ти беше част от нашето ДНК

И Дейвид Шуимът отдаде почит към любимия си приятел.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър от "Приятели" също отдадоха почит към своя приятел Матю Пери.

Актрисата, която изигра Рейчъл Грийн в сериала, написа в публикация в Instagram: 

"О, момче, това ме срази дълбоко... Да се сбогувам с нашия Мати беше безумна вълна от емоции, каквато не бях изпитвала никога преди. Всички преживяваме загуба в някакъв момент от живота си. Загуба на живот или на любов. Способността наистина да седнеш в тази скръб ти позволява да усетиш моментите на радост и благодарност, че си обичал някого толкова дълбоко. А ние го обичахме дълбоко. Той беше такава част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Това беше едно избрано семейство, което завинаги промени начина, по който бяхме и какъв щеше да бъде пътят ни. За Мати той знаеше, че обича да разсмива хората. Както сам казваше, ако не чуеше "смях", мислеше, че ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И момчето успя да направи точно това. Той разсмя всички нас. И то много. През последните няколко седмици прелиствах съобщенията, които си пишехме един на друг. Смеехме се и плачехме, после пак се смеехме. Ще ги запазя завинаги. Намерих един текст, който той ми изпрати изневиделица един ден. В него се казва всичко", пише Анистън.

"Мати, обичам те толкова много и знам, че вече си напълно спокоен и без всякаква болка. Говоря с теб всеки ден, понякога почти мога да те чуя да казваш "Можеш ли да бъдеш по-луда?" Почивай си, малко братче. Ти винаги си оправял деня ми", допълва още тя.

Дейвид Шуимър, който изигра ролята на Рос, също написа своето послание в Instagram:

"Мати, благодаря ти за десетте невероятни години смях и творчество. Никога няма да забравя безупречния ти тайминг на доставка на комикси. Ти можеш да вземеш всяка първа линия от диалога и да го огънеш според волята си, което води до нещо толкова оригинално и неочаквано смешно, че все още учудва. Ти имаше сърце. С което ти беше щедър и сподели с нас, за да можем да създадем семейство от шестима непознати. Тази снимка е от един от любимите ми моменти с теб. Сега това ме кара да се усмихвам и да скърбя едновременно. Представям си те там горе, някъде, в същия бял костюм, с ръце в джобовете, оглеждайки се. "Може ли да ИМА още облаци?"

По-рано днес Мат Лебланк и Кортни Кокс също отдадоха почит на трагично загиналия си приятел. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA