Каси съди Пи Диди за изнасилване и домашно насилие

Двойката имаше връзка над 10 години.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 ноември 2023

Фотография: Profimedia

R&B певицата Каси съди бившия си приятел Пи Диди в изнасилване и домашно насилие. Тя разкрива, че в продължение на десет години е била "в капан, в непрестанен цикъл на малтретиране и насилие".

Рапърът е категоричен, че няма подобно нещо, а бившата му половинка иска да изкопчи пари от него. Неговият адвокат пък заявява, че думите ѝ са обидни и възмутителни.

Каси и Пи Диди

Връзката на Каси и Пи Диди продължава десет години. Двамата започват да излизат, когато тя е едва на 19 г., а той на 37. Тогава започват и безбройните побоища над нея. "След години в мълчание и тъмнина най-накрая съм готова да разкажа историята си", казва тя в официално изявление и споделя, че рапърът й е давал наркотици и алкохол, за да я доведе до зависимост и да контролира живота й.

Съдебният иск на Касандра Вентура, както е истинското й име, определя музиканта като "сериен домашен насилник, който редовно бие и рита г-жа Вентура, след което тя оставала с пребити до черно очи, синини и кръв".

Каси и Пи Диди

Пред BBC News адвокатът на Пи Диди - Бенджамин Брафман разкрива, че Каси е поискала 30 милиона долара, заплашвайки да книга за връзката им, с която да го унищожи. "Сега тя прибегна до завеждане на дело, пълно с неоснователни и възмутителни лъжи, с цел да опетни репутацията на г-н Комбс и да иска обезщетение", добави той. 

Адвокатите на Каси веднага го контрираха, разкривайки, че рапърът е предложил осемцифрена сума, за да я накара да мълчи и да предотврати завеждането на дело. "Тя отхвърли офертата и реши да даде глас на всички жени, които мълчаливо страдат", казват от екипа й.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA