Джейкъб Елорди ли е новият Джеймс Бонд?

Ето каква е реакцията на актьора за слуховете, които циркулират в пространството.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 ноември 2023

Фотография: Profimedia

След като го видяхме перфектното преобразяване на Джейкъб Елорди в легендарния Елвис Пресли, може би искате да го видите в ролята на Джеймс Бонд?

В последните седмици се появиха слуховете, че младият актьор е сред спекулираните имена за новата роля на агент 007.

Даниел Крейг бе последният актьор, който изигра Джеймс Бонд на екрана, с последното си участие в "Няма време за умиране" през 2021 г. Оттогава има много предложения кой да бъде следващият Бонд. Засега обаче няма категорични новини за това кой ще заеме неговото място. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДАНИЕЛ КРЕЙГ РАЗКРИ ЗАЩО СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ РОЛАТА НА ДЖЕЙМС БОНД

Изглежда обаче, 26-годишният Елорди с удоволствие би участвал в емблематичната сага. Той сподели, че е изключително поласкан, че всички мислят, че е подходящ за агент 007. "Това ли казват? О, Боже мой. Уау, това е красиво. Харесва ми, че хората искат да ме видят във филма. Това наистина ме радва," сподели той в интервю през Extra по време на промотирането на новия му филм Saltburn.

Неговият колега от новата лента - Бари Кийгън, пък предложи той да изиграе злодея в Джеймс Бонд, който ще застане лице в лице с героя на Джейкъб. Очакваме да видим какъв ще е крайният избор на екипа на поредния филм за най-известния шпионин в света.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA