Любовен скандал разтърси испанския кралски двор

Кралица Летисия бе набедена в любовна афера със зет си.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 декември 2023

Фотография: Profimedia

Испанското кралско семейство бе разтърсено от скандални разкрития за тайна афера на кралица Летисия.

53-годишният Хайме Дел Бурго обяснява, че е имал връзка с Летисия, преди той да се ожени за нейната сестра Телма. В този период обаче, тя вече е била омъжена за Крал Фелипе. Като доказателство, мъжът споделя непоказвана досега нейна снимка и любовно съобщение към нея. На кадъра Летисия се снима в огледалото по време на една от бременностите си. Тя носи черна пашмина, за която Хайме твърди, че е негова. "Любов. Нося твоята пашмина. Все едно те чувствам до себе си. Тя се грижи за мен. Защитава ме. Броя часовете, докато се видим отново. Обичам те", пише Летисия.

Кралица Летиция и крал Фелипе

Скандалните разкритията са поместени в книга, посветена на испанската кралица. Дел Бурго споделя, че дори е мислил да предожи брак на Летисия, но тя му съобщила, че има връзка с Фелипе и възнамерява да се омъжи за него. Хайме не само й помага за предбрачния договор, но и плаща разходите на семейството й за сватбата с бъдещия крал на Испания.

Кралица Летиция и крал Фелипе

Въпреки сватбата през 2004 г., Летисия и Хайме продължават да се срещат романтично. А той запазва "снимки, видеоклипове, мобилни телефони" и текстови съобщения като доказателства.

От Двореца категорично отричат да има нещо вярно в твърденията на Дел Буро.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA