Анджелина Джоли напуска Холивуд

Актрисата споделя, че иска да живее в Камбоджа.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 декември 2023

Фотография: Profimedia

Анджелина Джоли е категорична, че ще напусне Холивуд. Това обаче не означава, че ще напусне филмовата индустрия.

Една от най-красивите актриси признава, че е разочарована от Меката на киното и не харесва Холивуд. "Израснала съм на доста глухо място. От всички места по света Холивуд определено не е здравословно място." Тя добави, че е израснала близо до него, затова никога не е смятала Холивуд за нещо важно или впечатляващо. И мечтае да се премести да живее в Камбоджа. "Част от това, което се случи след развода е, че загубих възможността да живея и пътувам толкова свободно. Ще се преместя веднага щом мога", казва Джоли в интервю за WSJ.

Анджелина допълва, че ако днес отново трябва да избере сфера на дейност, не би избрала актьорската кариера. Тя споделя, че не харесва факта, че трябва постоянно да споделя лични подробности от живота си и да е постоянно под светлината на прожекторите. "Когато започнах, не очаквах, че ще бъда толкова изложена на публично внимание и ще трябва да споделям толкова много". Това изказване изненадва феновете й, тъй като Джоли от малка е под светлините на прожекторите и се очаква да е свикнала. Анджелина е родена в семейството на актьорите Джон Войт и Маршелин Бертран.

Тя признава, че сега почти няма "социален живот": има малко приятели и общува предимно с децата си. А сред най-близките й познати има няколко бежанци. "Хората, които са преминали през трудности, са много по-честни и по-общителни и аз се чувствам по-спокойна с тях. Защо ми харесва да прекарвам времето си с хора, които са оцелели? Те са се сблъскали с толкова много неща в живота, че това помага да придобиеш не само сила, но и човечност".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA