Точно така, празничният сезон започна с GRAZIA Winter Party

Не искаме да прозвучи нескромно, но знаем как да приветстваме най-прекрасното време от годината.

07 декември 2023

Фотография: Иван Коловос

Тази година желанието ни за вече традиционното коледно парти на GRAZIA беше само едно - да го направим истинско парти. Парти, с което да посрещнем най-красивото време от годината, но и да отбележим подобаващо случилото се през последните месеци.

GRAZIA Winter Party

GRAZIA Winter Party

Имайки предвид отзивите на всички гости, смеем да твърдим, че се справихме с поставената задача.

Планът за специалната вечер включваше много снимки, които ще откриете в галерията по-горе, изненади, коктейли, селекция вина, приятни разговори, но преди всичко - добро настроение.

GRAZIA Winter Party

GRAZIA Winter Party

GRAZIA Winter Party

GRAZIA Winter Party

Благодарим искрено на нашите партньори и приятели от BAT България, essence, Catrice, Skin Line, Elit Vodka и Chateau Copsa, на домакините ни от 2020 Event Space, на Matti-D за вкусните изкушения, както и на DJ CASS за невероятното музикално оформление, което буквално ни върна в ретро годините на българската музика, но и изненада със завинаги любимата Дуа Липа.

Финалът поставихме с комплименти от Essence, Catrice и Doppelherz България, но и с обещание съвсем скоро отново да сме заедно. Защото въпреки че посланието е експлоатирано в поне милион маркетинг кампании, когато сме заедно, наистина е по-хубаво.

Нека празниците бъдат топли, бляскави, вълнуващи и споделени. Точно като нашето GRAZIA Winter Party.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA