Тейлър Суифт е "Личност на годината" на сп. Time

Певицата е първият човек в областта на изкуството, който печели тази титла.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 декември 2023

Фотография: Profimedia

2023-та определено е годината на Тейлър Суифт. Тя постигна страхотен успех не само в професионален, но и в личен план. Затова не е изненадващо, че поп звездата бе обявена за "Личност на годината" на сп. Time.

"Голяма част от това, което Тейлър Суифт постигна през 2023 г., е неизмеримо. Тя се ангажира да придаде стойност на мечтите, чувствата и преживяванията на хората, особено на жените, които се чувстваха пренебрегвани и рутинно подценявани", каза главният редактор на списанието Сам Джейкъбс.

Това е поредното признание за Суифт, която стартира кариерата си като кънтри певица, а впоследствие жъне успех след успех, и рекорд след рекорд. Нейните албуми или техните преиздадени версии често оглавяват американските класации, какъвто в момента е случаят с 1989 (Taylor's Version), който е на върха в чарта Billboard 200.

През изминалата година, турнето на Суифт претърпя феноменален успех. Концертите й пък бяха прожектирани в кината, а Тейлър оглави северноамериканския бокс-офис през уикенда, в който излезе концертният й филм.

С. Time отбелязва, че поп звездата е "първият човек в областта на изкуството, обявен за "Личност на годината" заради успеха си като артист". "Заради това, че изгради свой собствен свят, но направи място за толкова други хора, заради това, че превърна историята си в световна легенда, заради това, че донесе радост на общество, което отчаяно се нуждае от нея, Тейлър Суифт е "Личност на годината" на сп. Time, пише още Сам Джейкъбс.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA