Том Круз има връзка с дъщеря на руски депутат

Екшън звездата е забелязан в опасно близки отношения с 36-годишната Елсина.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 декември 2023

Фотография: Profimedia

Том Круз най-сетне е открил любовта. След развода му с актрисата Кейти Холмс преди 11 години, актьорът не е забелязван с друга жена.

Сега обаче екшън звездата е влюбен в дъщерята на депутата от Държавната дума Ринат Хайров - Елсина Хайрова. Тя е и бивша съпруга на руския бизнесмен Дмитрий Цветков.

Том и Елсина са забелязани опасно близки по време на парти в лондонския квартал Мейфеър. Очевидци споделят, че двамата са били неразделни и изглеждали като влюбени гълъбчета. "Бяха неразделни, явно бяха двойка. Круз изглеждаше обсебен от нея", разкрива източник пред Daily Mail. Той допълва, че партито било "почти изцяло руско".

61-годишният актьор и 36-годишната светска дама са танцували заедно, след което са си тръгнали заедно в ранните часове на сутринта. "Круз беше много приятелски настроен - постоянно го молеха да се снима и той учтиво отказваше. Накрая се наложи диджеят да направи съобщение на руски език, че г-н Круз не желае никакви снимки", съобщава още източникът. Той добавя, че "актьорът е танцувал с Хайрова почти през цялата нощ".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA