Хилари Дъф е бременна за четвърти път

Актрисата изненада феновете, обявявайки, че е в доста напреднала бременност.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 декември 2023

Фотография: Profimedia

Хилари Дъф отново ще става майка за четвърти път. Актрисата разкри щастливата новина дни преди Коледа.

Това ще е третото дете на 36-годишната актриса и певица и нейният настоящ съпруг Матю Кома. От предишна връзка тя има и 11-годишен син.

Дъф обяви бременността си, споделяйки коледната картичка на семейството за 2023 г. в Instagram. На нея се вижда, че Хилари вече е в доста напреднала бременност. "Толкова за тихите нощи", е написано на картичката. "Изненада, изненада!", пише самата актриса към снимката в социалната мрежа. 

Дъф споделя и кадър и на задната страна на картичката, на която има снимки на трите й деца и надпис "Добавяме още едно към тази щура група".

Матю Кома също сподели вълнуващата новина, че съвсем скоро ще става баща за трети път. Той публикува семейната картичка, пишейки "Бебе №4 се зарежда". Той използва момента да се пошегува и отбеляза местоположението на фотосесията като "Клиниката по вазектомия". 

Хилари и Матю вече имат две момиченца - Банкс на 5, и Мей на 2 г., а големият батко Лука е от брака й с Майк Комри. Дъф и Кома са женени от декември 2019-та година, когато вдигат сватба в дома си в Лос Анджелис.

Актрисата неведнъж е споделяла, че не е толкова лесно да има пълна къща с деца. "Обожавам всичките си деца. Адаптивен процес е, ако искаш да добавиш още едно дете към всичко това. Много хора ми казваха, че третото дете наистина може да ми дойде в повече, и бяха прави!", шегува се актрисата. Тя е категорична, че не би се справила без помощта на своя съпруг, койтовлиза в ролята на нейн "асистент". "Просто ми каза, че ще се превърне в мой асистент, защото само така ще може да ми е от най-голяма полза. Той беше човекът, който постоянно гледаше напред, беше здраво стъпил на земята, докато моята глава се въртеше и аз рядко внимавах в настоящето", спомня си актрисата за първите дни след раждането на Мей. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA