Селена Гомес спира с музиката

Певицата разкри, че ще забави темпото и ще се фокусира върху актьорството.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 януари 2024

Фотография: Profimedia

Селена Гомес разкрива, че следващият й албум вероятно ще бъде последният й. Тя признава, че вече се е изморила от музиката и е решила да се съсредоточи върху актьорската си кариера.

"Започнах да се забавлявам много с музиката и турнетата след това бяха наистина забавни. Но по същото време започнах да правя телевизионното си шоу (Wizards of Waverly Place) и открих, че е много забавно, така че просто продължих. Но колкото повече остарявам, толкова повече си казвам "Бих искал да намеря нещо, на което да се спра." "Чувствам, че имам още един албум в себе си, но вероятно бих избрала актьорството. Ще искам да се поспра, защото съм уморена," споделя още тя.

селена гомес

Селена издаде най-новия си албум Revelación през 2021 г., който беше предшестван от соловите й записи Rare (2020), Revival (2015) и Stars Dance (2013). Нейните корени обаче са в телевизията, където се озовава още като дете-актьор в Barney през 2002 г. Тя пробива с ролята си в Wizards of Waverly Place по време на дните си в Disney Channel, а в момента можем да я видим в сериала Murders in the Building, който й донесе две номинации за награда "Еми". Може би затова Селена вече променя своето мислене. "Мисля за себе си повече като за актриса", каза Селена пред CinemaNerdz през 2011 г. "Работя много усилено, когато става дума за актьорско майсторство и искам да правя това от дълго време. Така че това е мястото, където се надявам най-много да бъда професионално призната."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA