Шей Мичъл отряза косата си

С новата си прическа, звездата от "Малки сладки лъжкини" прилича на Крис Дженър.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 януари 2024

Фотография: Profimedia

Шей Мичъл посрещна Новата година с драстична нова промяна. Актрисата смени характерните си дълги коси с пикси прическа. Това накара мнозина да я сравнят с Крис Дженър.

Звездата от "Малките сладки лъжкини" изглежда неузнаваема на снимки на новата си визия, които сподели в социалната мрежа Instagram. "Нова година, нова коса", пише под кадрите Шей.

На снимките, дело на фотографа Сара Крик, Мичъл има зловеща прилика с матриарха на семейство Кардашиан. Особено след като косата й е стилизирана точно като прическата на Крис Дженър.

36-годишната актриса дори се е облякла подобно на 68-годишната Крис, залагайки на изрязано сако от смокинг и широки дънки, изпод които се подава черно бельо с висока талия. На друг кадър Шей е свалила блейзъра, като е оголила гърдите си и единственото нещо, което я краси, е диамантена огърлица.

Новата визия не изненада особено върлите фенове на Мичъл, тъй като тя често експериментира с косата си. Миналото лято, по време на пика на манията по филма "Барби" през юли, Шей боядиса косата си в платинено русо. Тя дори си поигра с облеклото, носейки красив розов тоалет, който може да бъде изваден направо от гардероба на емблематичната кукла.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA