Педро Паскал и Розамунд Пайк на "Златен глобус", въпреки травмите

Двамата заложиха на интересни аксесоари в тоалетите.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 януари 2024

Фотография: Profimedia

Педро Паскал и Розамунд Пайк изненадаха всички, появявайки се на червения килим на наградите "Златен глобус", въпреки че са претърпели сериозни травми.

Звездата от The Last of Us дебютира с неочакван аксесоар. Той носеше черна шина с почти изцяло черен тоалет. Всички се запитаха какво се е случило с актьора, а обяснението се оказа просто. Той разкри, че е "паднал".

48-годишният Паскал беше номиниран за "Златен глобус" в категорията за най-добър актьор в драматичен телевизионен сериал. Той е забелязан с ролята си на Джоел в The Last of Us, който може да бъде гледан по HBO Max. Пост-апокалиптичната драма, чиято премиера беше в началото на 2023 г., проследява фигурата на резервния баща на мисия да предаде Ели (Бела Рамзи), младо момиче, в ръцете на учени.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "ОПЕНХАЙМЕР" ТРИУМФИРА НА НАГРАДИТЕ "ЗЛАТЕН ГЛОБУС"

Розамунд Пайк

Розамунд Пайк от своя страна, се опита да прикрие травмата, която е претърпяла с помощта на тоалета. 44-годишната звезда от "Момичето, което изчезна" прикова погледите на наградите "Златен глобус" в неделя с дантелен, изцяло черен ансамбъл, допълнен с воал. Тя разкрива, че стилният аксесоар за глава й служи като "защитен воал за случая", тъй като лицето й е било "напълно смазано". "По Коледа имах инцидент на ски. Не е това, което искаш, като знаеш, че ще дойдеш на наградите "Златен глобус" на 7 януари. Трябва да направя нещо", казва тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПО ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ НА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ

Алън Рък

Още една звезда се появи на червения килим, въпреки травмите, актьорът от "Наследници" - Алън Рък. Той премина по червения килим с помощта на бастун, тъй като преди два месеца претърпя автомобилна катастрофа. Рък бе придружен от съпругата си Мирей Енос, която на моменти му помагаше с придвижването. Басумът му пък стана повод за закачки с колегите му от сериала.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA