Лиса Боне най-сетне поиска развод от Джейсън Момоа

Двойката сложи край на връзката си преди две години.

Ася Иванова
Ася Иванова 09 януари 2024

Фотография: Profimedia

Джейсън Момоа най-сетне официално ще е свободен мъж. Лиса Боне е подала молба за развод, след като двамата се разделиха преди почти две години.

Актьорите бяха заедно в продължение на 18 години и Момоа неведнъж е споделял, че тя е неговият най-голям блян. 

Джейсън Момоа и Лиса Боне

Сега 56-годишната актриса е подала документи за разтрогване на брака в съда в Лос Анджелис. В тях като причина тя посочва клишираното "непреодолими различия". Никой от двамата не претендира за издръжка. Те са се споразумели и за подялбата на активите си, както и за отглеждането на двете им деца. Според документите, Боне и Момоа ще имат споделено попечителството над 16-годишната им дъщеря и 15-годишния им син.

Джейсън Момоа и Лиса Боне

Двамата са заедно от 2005 г. и се женят през 2017 г. Според документите раздялата им е настъпила през октомври 2020 г. - година преди да обявят новината пред света. На всички им направи впечатление, че раздялата им преминава изключително спокойно и хармонично. Нещо нетипично за Холивуд. "Любовта между нас продължава и еволюира по начини, които искаме да опознаем и разберем. Ние се освобождаваме един - друг, за да се превърнем в това, което се учим да бъдем", споделиха двамата тогава в обща публикация в Instagram. По-късно тя споделя, че двамата трябва да запазят любовта си и да останат честни един към друг, за да запазят достойнството си. "Не е задължително любовта да бъде пожертвана в един такъв период", смята актрисата.

По същия начин преминава раздялата й и с първия й мъж Лени Кравиц, с който и до днес са в прекрасни отношения и заедно отгледаха дъщеря си Зоуи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA