Джъстин Тимбърлейк се завръща с нов сингъл и албум

Това е първият солов проект на изпълнителя от шест години насам.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 януари 2024

Фотография: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Джъстин Тимбърлейк се завръща след шестгодишна пауза. Той ще зарадва феновете си с нов сингъл, озаглавен "Selfish". Парчето е част от предстоящия шести албум на изпълнителя, наречен "Everything I Thought It Was". Проектът ще бъде официално на пазара на 15-ти март.

Тимбърлейк загатваше на феновете си в социалните мрежи, че нещо дългоочаквано ще се случи. Той сподели откъс от баладата с видео в Instagram, която е в мелодично средно темпо. Освен това пусна и кадри от репетициите преди концерта му в The Orpheum в Мемфис, Тенеси. Там той изнесе специално шоу в петък вечер пред тесен кръг с почитатели.

Джъстин Тимбърлейк Sony Music

"Everything I Thought It Was" е първият солов проект на Тимбърлейк от 6 години насам. Последният му албум - "Man of the Woods", излезе на 2 февруари 2018 г. През септември 2023 г. Джъстин реализира и първата си песен от повече от 20 години насам с бой бандата *NSYNC, с която започна неговата музикална професия. Сега групата се събра отново за записа на "Better Place" за филма "Trolls Band Together".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA