Разследват Джейкъб Елорди за нападение

Той е обвинен, че е нападнал австралийски шоу продуцент.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Младата звезда Джейкъб Елорди се забърка в скандал, след като е нападнал радиопродуцент.

Обвиненията идват от продуцента на "The Kyle & Jackie O Show" - Джошуа Фокс. Инцидентът се е случил в Австралия, в хотел Clovelly в предградията на Сидни. Фокс си позволил да се пошегува с Елорди, като го помолил за неговата вода за баня, за да даде на водещата Джаки О (препратка към сцена от филма "Незабравимо лято", в която героят му си взима вана). Това явно не се понравило на Джейкъб и той помолил Фокс да спре записа на разговора им, както и да го изтрие. "Бях притиснат до стената. Той беше точно пред лицето ми, а двете му момчета бяха от двете ми страни. Сякаш се изключи копче и той стана доста агресивен, а аз се чувствах уплашен", казва Фокс.

Джейкъб Елорди

"По начина, по който ме заобиколиха, си мислих, че тук ще се случи нещо. Някой ще ме нападне или нещо подобно. Затова казах: "Не, няма да го изтрия. Отказвам да го направя, защото в момента се чувствам неудобно, а това е единственото доказателство. И тогава Джейкъб просто се обърна и ме притисна към стената, а ръцете му бяха върху гърлото ми", казва още продуцентът.

По случая вече се води разследване. "Служители към районното полицейско управление на Източните плажове разследват, след като се твърди, че мъж е бил нападнат пред хотел в източните предградия на Сидни. Мъжът не е получил никакви наранявания. Разследването на инцидента продължава", се казва в изявление на полицията на Нов Южен Уелс.

Джейкъб Елорди

За момента Елорди мълчи за обвиненията. Това обаче не е първият път, в който актьрът става обект на шеги по същия повод. Малко по-рано този месец водещият Джими Фалън му връчи свещ с "аромат от банята на Джейкъб Елорди" в своето предаване "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Тогава обаче актьорът преглътна обидата и не реагира агресивно.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA