Шоуто на Алиша Кийс и Ъшър бяха черешката на тортата на Super Bowl

Сред другите гости на R&B звездата бяха HER, Лудакрис, Лил Джон.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Появата на Алиша Кийс на сцената до Ъшър предизвика истински екстаз у гостите на тазгодишния Super Bowl, който бе вчера вечерта.

Тя бе първият му гост по време на шоуто му на полувремето на финала на Националната футболна лига на Америка. Двамата се обединиха за дует в изпълнението на общата им песен My Boo, която се превръща в истински хит през далечната 2004 г. Тя се появи зад яркочервено пиано, облечена в тоалет в същия тон, започвайки един от най-големите си хитове.

Ъшър

Преди шоуто си на сцената на Allegiant Stadium в Лас Вегас, Ъшър призна, че е било "предизвикателство да събереш 30 години в 13 минути". В своята компилация, която представи пред пубиката, изпълнителят смеси безпроблемно баладите с клубните химни. Разбира се, звездата не пропусна да направи нещо, типично за всяко негово шоу - да свали ризата си. Задължителните му секси движения също бяха част от изявата му на сцената. Дори в моментите на бавните му песни, като Burn и U Got It Bad, Ъшър не можеше да стои неподвижен, привличайки вниманието на цял стадион.

Ъшър и HER

Другите гости на Ъшър включваха HER, която изсвири вълнуващо соло на китара по време на U Got It Bad. Рапърът Лил Джон пък се появи за малко с Turn Down For What. По времето, когато се появи харизматичният Лудакрис, очакването беше в треска. Триото започна пулсиращо изпълнение на определящия кариерата на Usher хит Yeah.
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA