Ал Пачино и Мишел Пфайфър отново заедно

Двамата ще обявят някои от носителите на "Оскар".

Ася Иванова
Ася Иванова 27 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Академията за кинематографично изкуство и наука събира на една сцена едни от най-големите легенди на Холивуд. Ще имаме шанса да видим пак заедно Ал Пачино и Мишел Пфайфър, които са страхотен тандем във филми като "Белязаният" и "Франки и Джони". Те са част от актьорите, които ще се качат на сцената, за да обявят победителите в различни категории за награда "Оскар". 

Освен Пачино и Пфайфър, ще видим още Никълъс Кейдж, Матю Макконъхи и Зендая. Поне това са имената, които са обявени досега. На сцената ще се качат и миналогодишните носители на престижната статуетка - Мишел Йео, която взе награда за най-добра актриса за ролята си във филма "Всичко навсякъде наведнъж", Джейми Лий Къртис и Ки Хи Куан, отличени за поддържаща роля в същия филм, както и Брендън Фрейзър, който грабна отличието за най-добър актьор за филма "Китът".

Зендая

Тази година най-много номинации за "Оскар" имат хитовите филми "Барби" и "Опенхаймер". Те ще се борят в категориите за най-добър филм, за най-добра поддържаща мъжка роля, най-добра поддържаща женска роля, най-добра песен и най-добър адаптиран сценарий.

Водещ на церемонията, която ще се състои на 10 март в театър "Долби" в Холивуд, ще бъде Джими Кимъл.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA