Разследват бащата на Тейлър Суифт за нападение

Инцидентът се случил след един от концертите на певицата в Австралия.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Ето, че не всичко покрай Тейлър Суифт е цветя и рози, както изглежда отстрани. Оказва се, че австралийската полиция е започнала разследване срещу бащата на певицата.

71-годишният мъж е обвинен за нападение над фотограф в ранните часове на вторник, 27 февруари. "На полицията беше съобщено, че 71-годишен мъж е нападнал друг мъж, на 51 години. По-младият мъж е съобщил за инцидента и в момента се провеждат разследвания от служители на районното полицейско управление на Северния бряг", се казва в изявление на полицията. Според австралийските власти бащата на Тейлър Суифт е напуснал страната, но разследването по обвиненията ще продължи, съобщи австралийската полиция.

Тейлър Суифт и баща й Скот

Нападнатият фотограф - Бен Макдоналд, споделя подробности около инцидента. Докато е снимал Тейлър Суифт да слиза от яхта, акостирала в пристанището на Сидни след един от концертите й в града, охраната на певицата сложила чадър пред лицето му, за да му попречи да снима. Тогава някакъв мъж се е изправил срещу него и го ударил в гърдите. "Не знаех кой е той, но погледнах снимките и видях, че се държи за ръка с Тейлър, а това беше баща й. Това беше шок. Никога не ми се е случвало това през последните 26 години", твърди Макдоналд.

Тейлър Суифт и баща й Скот


В момента Тейлър Суифт е в разгара на световното си турне Eras Tour. Тази седмица тя заминава за Сингапур за следващия етап от турнето, което се очаква да бъде най-печелившото музикално турне на всички времена с над 1 милиард долара.
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA