Джей Ло и Бен Афлек разкриха причината за тяхната раздяла

Двойката сложи край на връзката си само три дни преди сватбата им.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха любимата двойка на мнозина преди цели две десетилетия и тяхната раздяла успя да разбие много сърца.

Те слагат край на отношенията си само три дни преди сватбата си, а това бе шок за всички. Имаше много слухове за причината, като повечето се въртяха около евентуална изневяра от страна на актьора, но двойката пазеше мълчание. Едва сега Джен и Бен разкриват какво всъщност се е случило.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

"Бен и аз се разделихме три дни преди сватбата ни", спомня си Лопес в новия си документален филм The Greatest Love Story Never Told. "Планирахме голяма сватба – 14 разпоредители и шаферки – и три дни преди това просто се разпаднахме под натиска." Бен споделя същото. В лентата на Amazon Prime, той споделя, че че причината за раздялата е вследствие на "огромното количество контрол около личния ни живот".

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Двойката обаче е категорична, че отмяната на първата им сватба ги е отвела на пътешествие за себеоткриване, което в крайна сметка им е помогнало пътищата им отново да се пресекат и да подновят връзката си през 2021 г. Малко след това, през юли 2022 г. те сключват брак на церемония в Лас Вегас, преди да си кажат "Да" на огромна сватба в Джорджия през следващия месец. "През всичките тези години беше наистина трудно, защото не просто се чувствах, че съм изгубила любовта на живота си, чувствах, че съм изгубила най-добрия си приятел, който някога съм имала. И не можех да говоря толкова много години и това беше най-трудното", споделя още Дженифър.

Тя обаче признава, че е била "ядосана" на Бен за известно време, което ни навежда на мисълта, че той е причината за тази раздяла. "Но това разбито сърце накара и двама ни да се опитаме да бъдем по-добри хора," допълва още тя. "Чувствам се сякаш излязох от другата страна", казва тя в документалния филм. "Преживях го. Направих нещо добро с живота си. Гордея се с това."

В този период на раздяла, Дженифър среща Марк Антъни и става майка на близнаците Макс и Еме, които днес вече са на 16 г. Междувременно Бен се жени за Дженифър Гарнър и става баща на две дъщери - Вайълет, на 18 г. и Серафина, на 15 г., както и на момче - Самуел, на 11 г. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA