Райън Гослинг спечели сърцата ни на Оскарите

Актьорът пя на сцената в компанията на рок легендата Слаш.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 март 2024

Фотография: Profimedia

Райън Гослинг успя да открадне шоуто на тазгодишните награди "Оскар" и да спечели сърцата ни с изпълнението си на песента от лентата "Барби" - "I'm Just Ken".

Той започна песента си със закачка към неговата екранна Барби - Марго Роби, което успя да усмихне всички в залата. Представянето му на сцената напомняше много на видеото към песента на Мадона - "Мaterial girl". Той бе облечен в лъскав розов костюм, в компанията на момчета, разиграващи танц върху платформа със стълби.

Инак сладникавата песен, възпяваща Кен, придоби истински рок нюанси, когато на сцената се появи не кой да е, а самият Слаш. Гослинг влезе сред публиката, за да пее с Марго Роби, с режисьорката Грета Геруиг и с Америка Ферера. Песента, написана от Марк Ронсън, беше номинирана за "Оскар" за най-добра оригинална песен.

Райън Гослинг със семейството си

Гослинг успя да открадне сърцата ни не само с изпълнението си. На церемонията той доведе едни от най-важните хора в живота си. И макар да си мечтаем да видим Райън с Ева Мендес и дъщерите им на черения килим, явно ще има да почакаме. Той обаче показа останалата част от семейството си - сестра си и родителите си.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA