Арън Тейлър-Джонсън е новият Джеймс Бонд

Актьорът вече е получил офертата, очаква се да приеме.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 март 2024

Фотография: Profimedia

Дълго време се спекулираше с името на новия Джеймс Бонд и ето, че то вече е ясно. Арън Тейлър-Джонсън е изборът на екипа на легендарната поредица.

33-годишният актьор е получил оферта за емблематичната роля и сега се очаква да каже тежката си дума. Едно е сигурно, той ще стои повече от добре като Бонд. Джеймс Бонд!

"Бонд е за Арън, ако желае да го приеме. Официалната оферта е на масата и те чакат да чуят отговор," споделя източник пред The ​​Sun. "Що се отнася до Eon, Арън ще подпише договора си през следващите дни и те могат да започнат да се подготвят за голямото съобщение. Тейлър-Джонсън е невероятно талантлив актьор. Той е идеалният човек за ролята на Бонд и ще продължи добре от мястото, където Даниел Крейг спря".

Арън Тейлър-Джонсън за ACQUA DI GIÒ

От своя страна Тейлър-Джонсън е доста скромен. "Намирам за очарователно и прекрасно, че хората ме виждат в тази роля. Приемам го като голям комплимент," сподели той преди дни пред сп. Numero.

В момента Eon Productions, която продуцира филмите за Бонд, работи по сценарий по поредицата. Ако Тейлър-Джонсън приеме ролята, той ще последва големи имена в киното, които са се превъплъщавали в образа на Бонд, като Шон Конъри, Джордж Лейзенби, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан и Даниел Крейг.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA