Кралският двор смекчи тона с Меган и Хари

Бъкингам помести нова информация за двойката на официалния си сайт.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 март 2024

Фотография: Profimedia

Изглежда отношенията на принц Хари със семейството му бавно се затоплят. Или поне що се отнася до баща му крал Чарлз III, споделят източници.

Те дават за пример голямата промяна в официалния сайт на кралското семейство, където информацията за Хари и Меган вече е променена. Двамата вече са в една обща секция, озаглавена "Херцогът и херцогинята на Съсекс", а съвсем в началото е отбелязано, че от януари 2020 г. двамата не са работещи членове на фамилията, както и кога е била тяхната сватба. Следват имената на двете им деца, заедно с техните титли - принц Арчи Съсекски и принцеса Лилибет Съсекска.

Принц Хари и крал Чарлз III

Поместена и по-подробна биография на Хари с военните му постижения и всички благотворителни инициативи, които подкрепя, както и на Меган. Тя пък е представена като успешна актриса, като дори има кадър от участието й в сериала "Костюмари". Мнозина обаче са изненадани от това, че в края на информацията е поместен новия уебсайт на Хари и Меган. "Информация за настоящите дейности на херцога и херцогинята на Съсекс може да намерите на официалния им сайт sussex.com", се казва в края на страницата за тях. И това ако не е затопляне на отношенията на членовете на кралската фамилия...

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA