Камерън Диас отново стана майка

Актрисата сподели новината в профила си в Instagram.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 март 2024

Фотография: Profimedia

Камерън Диас отново изненада света, че е станала майка. Актрисата и нейният съпруг Бенджамин Мадън споделиха щастливата новина, използвайки социалните мрежи. 

"Благословени и развълнувани сме да обявим раждането на нашия син, Кардинал Мадън. Той е страхотен и всички сме толкова щастливи, че е тук", сподели двойката.

Те допълниха, че няма да публикуват снимки на бебето заради безопасността и поверителността му. "Но той е наистина сладък. Чувстваме се толкова благословени и благодарни. Изпращаме много любов от нашето семейство на вашето", добавя още Камерън.

Актрисата среща музиканта от  Good Charlotte - Бенджи Мадън, през 2014 г. Двамата бързо се влюбват и скорострелно се женят месеци след това. През годините двамата се опитват да си имат собствено дете, но безуспешно. Камерън неведнъж е споделяла, че има проблем със забременяването и дори е преминала през редица хормонални терапии и ин витро процедури в мечтата си за дете, но това така не се и случва. Впоследствие двамата използват услугите на сурогатна майка, за да се сдобият с дъщеря, която кръщават Радикс. Когато малкото момиченце се появява на бял свят през 2020 г., актрисата зарязва кариерата си за няколко години и се посвети на своето семейство. Най-вероятно и второто им дете се е появило по същия начин. Засега обаче няма повече подробности.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA