Ан Хатауей загубила бебе, докато играе бременна

Децата са причината актрисата да забрави за алкохола.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 март 2024

Фотография: Profimedia

Ан Хатауей е по-откровена от всякога в новия брой на Vanity Fair.

Актрисата споделя за някои от най-трудните си моменти. Тя претърпяла спонтанен аборт през 2015 г., докато е играла в пиеса, в която е бременна. "Първият път бременността не се получи. Играех в пиеса и трябваше да раждам на сцената всяка вечер", казва Хатауей. Абортът се случва по време на шестседмичния гастрол на моноспектакъла "Grounded" извън Бродуей.

41-годишната актриса разкрива за спонтанния аборт пред група свои приятели, които дошли да я посетят зад кулисите след едно от нейните шоута. "Беше прекалено много да го държа в себе си, когато бях на сцената и се преструвах, че всичко е наред".

За щастие, малко след спонтанния аборт, Ан забременява с първото си дете. Синът й Джонатан Роузбанкс Шулман се появява на бял свят през 2016 г. Три години по-късно двойката разкрива, че очаква и второто си дете.

"Когато всичко тръгна добре за мен, след като бях от другата страна на това - където трябва да имаш благодатта да се радваш за някого - исках да кажа на всички жени: "Не е нужно винаги да сте благодатни. Аз ви виждам и съм била като вас" - продължи тя. "Наистина е трудно да искаш нещо толкова много и да се чудиш дали не правиш нещо погрешно", добави тя.

Именно децата са тези, заради които й се налага да забрави за алкохола. И не само. "Дълбоко в себе си знаех, че това не е за мен. Чувствах, че това е толкова крайно решение, че трябваше да се убедя, че е правилно за мен", казва тя. Явно актрисата е обичала чашката, тъй като редовно се събуждала с махмурлук. "Последният ми махмурлук продължи пет дни. Когато съм на етап от живота си, в който мога да си позволя да имам толкова продължителен махмурлук, ще започна да пия отново, но това няма да стане, докато детето ми не излезе от къщи", обяснява Хатауей.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA