Болестта на Кейт събира Уилям и Хари

Мидълтън и Уилям помолили да видят децата на роднините си.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 април 2024

Фотография: Profimedia

Колкото и да се надявахме в последните години двамата братя - принцовете Хари и Уилям, да заровят томахавката, това не се случи. Нито смъртта на баба им, нито диагнозата рак на баща им успя да ги помири. Изглежда чудото ще се случи, благодарение на Кейт Мидълтън.

Принц Уилям и Кейт са помолили "Хари и Меган да доведат децата им на гости", разкрива кралският експерт Том Куин пред The Mirror. Той казва, че двойката се е свързала с херцозите на Съсекс и ги е поканила да доведат децата си, принц Арчи и принцеса Лилибет, в Обединеното кралство. Изглежда обаче, Меган Маркъл е отказала. "Няма начин Меган да доведе децата в Обединеното кралство. Уилям и Кейт предложиха Меган и Хари да доведат децата и двете двойки и техните семейства да се опитат да се помирят, но предложението не доведе до никъде на този етап."

Принц Уилям и Кейт Мидълтън

Отношенията на Меган и Хари с Уилям и Кейт окончателно се влошиха, когато те напуснаха Кралския двор и се отказаха от всички задължения, а впоследствие направиха доста нелицеприятни разкрития в документални сериали в Netflix, както в скандалното им интервю с Опра Уинфри. Хари също отправи редица обвинения към брат си и снаха си в мемоарите си Spare. Той заявява, че Уилям е нарекъл Маркъл "трудна", "груба" и "отровна". Хари казва още, че брат му "ме хвана за яката, разкъса верижката ми и ме събори на пода".

принц Хари и Меган Маркъл

Хари и Меган живеят с двете си деца - Арчи и Лилибет, в Калифорния. Малките принц и принцеса не познават своите роднини и Обединеното кралство. Лилибет е посетила Великобритания само веднъж, през 2022 г., по време на честването на платинената годишнина от царуването на Елизабет II. Причината е, че майка им не е съгласна да ходят там. Като причина, се посочват "опасения за безопасността на децата", тъй като не им се предоставя охрана от Кралския двор.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA