Очакват ли бебе Кайли Дженър и Тимъти Шаламе?

В новия сезон на Keeping Up With Kardashians ще се обяви нова бременност в семейството.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 април 2024

Фотография: Profimedia

Преди дни се пояивха слуховете, че Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са в очакване на първото си дете. Но откъде се появиха те и каква е истината?

Всичко тръгна от комика Даниел Тош, който заяви, че служител на магазин за хранителни стоки му е казал, че голямата фамилия Кардашиян/Дженърс снимат сегмент за "Семейство Кардашиан" за Hulu, я който разкриват, че някоя от сестрите е бременна. 

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

"Ето нещо лудо. Отидох до магазина за хранителни стоки в Малибу и разговарях с един служител там. Опитвам се да го избегна, но говорех с този човек и казах: "Защо бяхте затворени вчера?" Той каза: "Е, не трябва да го обсъждам, но Keeping Up With Kardashians снимаха финала на сезона си тук вчера," казва Даниел и добавя: "Това е сцената, която очевидно се е случила: Кайли разкрива, че е бременна с детето на Тимъти. Каква бомба."

Е, източници, близки до двойката са категорични, че това не е вярно. От екипа на продукцията обясняват, че "нито един епизод от предстоящия епизод не е заснет в магазин за хранителни стоки".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA