Риана проговори за връзката си с A$AP Rocky

Певицата разголва душа и тяло пред сп. Interview.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 април 2024

За връзката на Риана и A$AP Rocky се говори oт 2012 г., но дори когато двамата станаха родители на две момчета, те предпочитаха да не коментират отношенията си. Ето, че дойде момента, в който поп дивата разкри кога е пламнала любовта и как са решили да имат деца.

Певицата разголва не само душата си пред сп. Interview, но и тялото в една доста интересна фотосесия. Можем да видим Рири в доста провокативни кадри. На корицата тя позира като монахиня, а на страниците на списанието има снимки, на които е само по боксерки, прикрила с ръце гърдите си.

Безспорно, най-голям интерес предизвикаха кадрите, на които тя изглежда недоспала, изтерзана, мръсна и надписът гласи: "буквално как се чувствам след раждането с 2 деца под 2 г." Когато я питат за страховете ѝ, Риана казва, че най-голямата ѝ грижа след раждането на децата е тяхното благополучие. "Никой не те предупреждава, че след като имаш деца, ще се тревожиш всяка секунда от живота си. Дали?", казва певицата пред изданието.

Тя признава, че най-много мрази лъжата. "Предателствата са страшни, защото разочарованието е една от онези емоции, с които не се справям добре. Мисля, че просто съм алергична към тези неща".

Риана, която винаги е сочена като модна икона, признава, че нейният любим A$AP Rocky е по-суетният от двамата и изключително много държи на визията си. "До този мъж се чувствам като безделник. Чувствам се като, "По дяволите, изглеждам като негов асистент". Качвам се на самолет. Предполага се, че ще бъдем по потници. А той иска да е с цял костюм на Bottega Veneta. И аз си казвам: "Защо ми причиняваш това?"

Тя признава, че той се справя страхотно в ролята си на баща и за разлика от много други, той не се притеснява да сменя пелените. "Роки никога не се е притеснявал от това. Той слага риза на носа си и се справя с миризливия памперс. Това дори е смешно".

За връзката между двамата се носят слухове от 2012 г. Нещата обаче започват доста по-късно. През 2019-та. "Оставих Бог да ме води и просто се отпуснах. Защото в предишните си връзки съм се опитвала, опитвала съм и съм се старала да направя всичко възможно и все ти се струва, че не е достатъчно. Така че, когато някой те вижда изцяло, вярва в теб и смята, че си достойна да бъдеш майка на децата му, това е страхотно чувство. Чувствах се по същия начин към него. Знаех, че той ще бъде чудесен баща".

"Виждахме модата еднакво. Виждахме творчеството по един и същи начин. Много често се оказвахме в едни и същи кръгове. А след това, когато пораснахме, започнахме да подкрепяме творчеството си през цялото време. Аз носех негови неща, той се появяваше на моите презентации. Но едва в края на 2019 г. започна всичко," казва още Риана.

Връзката им се задълбочава по време на Covid пандемията. Именно тогава те решават, че са готови да създадат семейство. "Ако не беше Covid, щеше да ни отнеме много повече време да се почувстваме комфортно един с друг, да осъзнаем, че сме готови да сме родители".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA